Sjørring Boldklub
  • sparthylogony

FCM Pigefodboldskole 2021/2022

Invitation FCM Pigefodboldskole 2021-2022 FCM Pigefodboldskole 2021/2022, bliver den 8. sæson med FCM Pigefodboldskole og den 4., hvor vi udbyder FCM Pigefodboldskole i samarbejde med DBU Pigelicensklubben og FCM samarbejdsklubben, Vildbjerg SF.

 

Igennem de første syv sæsoner med FCM Pigefodboldskole har vi fået lov til at træne med nogle rigtigt dygtige fodboldpiger fra hele regionen. Nogle af de første piger vi arbejdede med, er nu blevet så gamle og så dygtige, at de optræder i den landsdækkende U18 Pige DM-række og tilmed er blevet U-landsholdsspillere. I takt med at flere og flere piger er kommet med omkring vores træningstilbud de seneste år, kan vi også se at flere af pigerne bliver en del af DBUs talentudviklingsprogram for U13-, U14- og U15-piger. Det glæder os, at vi kan være med til at skabe og udvikle pigefodboldspilleres drømme.

Vi glæder os helt vildt til igen at komme til at træne med regionens pigefodboldspillere. Vi er gået fra den første sæson med FCM Pigefodboldskole at have blot havde 31 tilmeldte spillere fra 8 forskellige samarbejdsklubber i alt til at der i denne sæson var flere end 200 tilmeldte fra 50 forskellige FCM samarbejdsklubber. Det er en rekord, som vi ser frem til at slå i 2021/2022, men det kræver jo selvfølgelig, at også DIN klub sørger for at tilmelde piger i de respektive årgange 😊

 

FCM Pigefodboldskole foregår også i sæson 2021/2022 to steder i regionen. Det ene sted er hos Mejrup GU/Vildbjerg SF (kaldet Center NORD) og det andet er hos Brande IF (kaldet Center SYD). Når pigerne tilmeldes, er det muligt at ønske, om man kan deltage i enten Center SYD eller Center NORD, men i FCM Klubsamarbejdet forbeholder vi os retten til at fordele spillerne, så fordelingen bliver så god som mulig – naturligvis med geografisk hensyntagen.

 

Vi vil gerne bede jer læse vedhæftede GRUNDIGT igennem samt om senest søndag den 15. august at tilmelde de piger fra årgang 2009 – 2010 og 2011 fra DIN klub, som I mener bør tilmeldes årets FCM Pigefodboldskole. Skulle man i klubben skønne, at man har en pigespiller født i årgang 2012, som er væsentligt dygtigere end gennemsnittet, så vil hun også være mulig deltager på FCM Pigefodboldskole.

Tilmelding foregår via linket i indbydelsen. Når træneren har indtastet oplysningerne på de respektive piger og trykket GODKEND TILMELDING, bliver der automatisk sendt en mail til spillerens/forældrenes mail, hvor forældrene så bliver bedt om at færdiggøre tilmeldingen ved at svare på nogle få spørgsmål samt ved at give tilladelse til, at vi må opbevare data omkring datteren i vores spillerkartotek.

 

Når I vurderer, hvilke piger I ønsker at sende afsted til FCM Pigefodboldskole, så vil vi gerne, at I sender disse spillere:

  • Spillere fra både 1.- og 2. halvår. Spillere, som er født sidst på året, kan være senere udviklede end de ældste i årgangen og har måske heller ikke spillet fodbold lige så mange timer som de ældste i årgangen, men kan udvikles over tid.
  • Den/de piger som er indlysende pga. fysiske, koordinative og/eller tekniske færdigheder.
  • Jeres hurtigste spiller.
  • De spillere som har lyst til at dygtiggøre sig.
  • Hvis I har piger, som spiller på drengehold, så skal I også huske dem 😊

 

Sidste frist for FCM Klubrepræsentanter og/eller trænere for de nævnte årgange at tilmelde, er søndag den 15. augustVi hører også gerne fra jer, hvis IKKE I har piger i disse årgange!!!

Det har altid været en rigtig god oplevelse for pigerne at deltage i FCM Pigefodboldskole og det bliver det helt sikkert igen i denne sæson. Vi håber og tror på, at alle pigeklubber i FCM Klubsamarbejdet støtter op omkring FCM Pigefodboldskole, så vi fortsat kan lave fede oplevelser og god træning for områdets piger.

Med sportslig hilsen
FCM Klubsamarbejdet

 

Med venlig hilsen | Best regards

Tommy Jensen
Leder af FCM Klubsamarbejdet

FC MIDTJYLLAND
M +4525600075 | tje@fcm.dk
Kaj Zartows Vej 5 | DK-7400 Herning
P +45 96 27 10 40 | www.fcm.dk

DANSKE MESTRE | 2015, 2018, 2020
POKALMESTRE | 2019
U19 DANSKE MESTRE | 2005, 2006, 2009, 2010, 2015, 2016, 2018, 2019, 2021
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*


Sjørring Boldklub
Louise Kappel Mobil: 31324529 E-mail: sbk1938@live.dk