Sjørring Boldklub
  • sparthylogony

Store Hoppedag i Sjørring Idræts- og Kulturcenter

februar 22, 2014MartinForsidehistorie, Nyhed0

Store hoppedag 2014

Tirsdag i vinterferien var der Store Hoppedag i Sjørring Idræts- og Kulturcenter. Det er en tilbagevendende begivenhed, som arrangeres af de lokale foreninger i byen. Først på dagen var der mulighed for at prøve forskellige aktiviteter: skydning, bordtennis, springbaner, indendørs fodbold, badminton og håndbold. Der var også mulighed for at spille kort og bob. Efter middagspausen ankom den meget store hoppepude, som var til sædvanlig stor fornøjelse for mange aldre. Det var et gratis arrangement for alle deltagere.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*


Sjørring Boldklub
Michael Jacobsen Mobil: 30350762 E-mail: michaeljacobsen1977@gmail.com Træffes via sms eller pr. mail: