Sjørring Boldklub
  • sparthylogony

Dejlig stemning til Cykelsponsorløb

september 1, 2013MartinForsidehistorie, Nyhed0

Tusind tak til alle jer, som på den ene eller anden måde bidrog til at gøre årets cykelsponsorløb til en festlig dag! Vi så fra start til slut glade cyklister og mange supportere, som sørgede for, at det blev en god oplevelse at få cyklet penge i kassen til ungdomsarbejdet i klubben.

Der skal mange frivillige til at få sådan et arrangement til at lykkes. Tak til hver og én af jer! Også tak til jer forældre som har hjulpet jeres børn med at skaffe sponsorer. Vi ved, at det tager tid i en hverdag, der i forvejen er hektisk, men vi sætter stor pris på, at I gør det.

Beløbsmæssigt blev der kørt knap 30.000 kroner ind, som på den ene eller anden måde kommer jeres børns ”fodboldkarriere” til gode.

Blandt alle deltagere blev der trukket lod om en flot cykel skænket af Hedens Cykler på Mors. Den heldige vinder blev Mathias Dahlgaard – tillykke med det J

Vi ser frem til endnu et cykelsponsorløb næste år. Vi skal nok gøre os umage for, at det bliver lige så festligt – og at det ikke falder sammen med andre arrangementer i byen!

dsc_0024-jpg

Picture 1 of 25

 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*


Sjørring Boldklub
Louise Kappel Mobil: 31324529 E-mail: sbk1938@live.dk