Sjørring Boldklub
  • sparthylogony

Vildbjerg Cup 2013 – en “optur”

Det 35. Vildbjerg Cup er nu afviklet og denne gang med 8 deltagende hold fra Sjørring Boldklub. Endnu engang var stævnet meget velafviklet og alle lod til at nyde de varme dage i Vildbjerg. Vi vil gerne rette en stor tak til alle trænere og ledere, som var med til at give vores ungdomsspillere en rigtig god oplevelse. Tak til forældre, søskende og andet godtfolk, som bakkede op udenfor banen. Og tak til jer spillere, som på fornemste vis spillede det bedste I havde lært, og i øvrigt bakkede fint op om hinanden til kampene.

Resultatmæssigt blev stævnet en “optur” for mange af spillerne. U12 drenge vandt deres række, mens U13 piger tog førstepladsen i Dominus Cup. Godt gået!

I Sjørring Boldklub er det ikke kun resultaterne der tæller – selv om vi gerne vil vinde. Det betyder rigtig meget for os, at sende en flok spændte spillere af sted, og se dem komme glade og trætte hjem med gode oplevelser i bagagen. Vildbjerg Cup øger sammenholdet blandt både spillere og forældre, og vi ser det som en af klubbens fornemste opgaver, at bidrage til netop dette – sammenholdet! 

Endnu engang tak for denne gang!

På bestyrelsens vegne

Leif Vestergaard

 

Det er 25 år siden!

Sidste gang Sjørring Boldklub vandt en række ved Vildbjerg Cup var i 1988 hvor Per ”Sille” Christensen og Per Dam var trænere for en flok friske drenge. Med på det vindende hold dengang var blandt andet Lars Lykke, Simon Sev, Jesper Ravn og Ole Larsen.

Søndag d. 4/8 2013 blev dagen hvor endnu et hold fra Sjørring Boldklub steg helt til tops i turneringen. Jacob-målmands far Magnus far sagde inden starten på turneringen ”I skal bare vinde 8 kampe i træk”. Det gjorde de så, og kunne lade sig hylde af alle de fremmødte supportere. Finalen blev vundet over Svogerslev med 1-0, og det smalle resultat gav nedbidte negle og rystende hænder på tilskuerrækkerne.

STORT tillykke til de dygtige drenge og trænerteamet Jan Hedegaard og Lars Facius.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*


Sjørring Boldklub
Louise Kappel Mobil: 31324529 E-mail: sbk1938@live.dk