Sjørring Boldklub
  • sparthylogony

SBK afholdte Jyske 3-bold

Artikel fra JBU

Vejret viste sig ikke fra den bedste side, da Jyske 3-bold storstævnet i Sjørring blev afviklet søndag den 23. juni, men trods lidt regnbyger spillede børnene fodboldkampe og der var – trods alt – mange glade ansigter rundt om på banerne. Børnene havde en rigtig god dag med glade fodboldkampe og en masse sjov udenfor banerne, hvor hoppeborgen og tatoveringer var et hit.

Sjørring havde på dagen sørget for masser af frivillige hjælpere, som gjorde et stort stykke arbejde og var med til at dagen forløb stort set uden problemer.
Der var masser af frivillige lige fra morgenstunden, hvor banerne skulle sættes op, så hele 3-bold Byen var klar i god tid inden start. Parkeringsvagterne var på plads fra kl. 9.00, så der var styr på det hele, ned til mindste detalje.


650 små spillere
Ca. 120 hold og omtrent 550 små spillere indtog banerne med et behørigt følge af forældre, bedsteforældre og søskende.

Mange forældre trodsede det danske sommervejr og fik en god oplevelse i Sjørring.

Medaljer til alle
Traditionen tro sluttede dagen af med at alle spillerne fik overrakt en medalje og blev hyldet på podiets 1.plads. Når børnene har forladt banerne efter den sidste kamp, er der ingen, der kan huske, om de har vundet eller tabt. Bare at de har haft en god dag og spillet en masse fodbold. I den alder er drivkraften, at fodbold skal være sjovt og føles som en leg,

Læs mere om Jyske 3-bold
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*


Sjørring Boldklub
Louise Kappel Mobil: 31324529 E-mail: sbk1938@live.dk