Sjørring Boldklub
  • sparthylogony

En flot Superweekend for ungdomsafdelingen

I anledning af vores 75 års jubilæum blev der i weekenden 1-2. juni afholdt  ”Superweekend”, hvor alle ungdomshold spillede hjemme.

Der var mange aktiviteter for børnene. De kunne bl.a. få en autograf af maskotten Lupus, som var på besøg om lørdagen. Alle hold var efter deres kampe oppe og få målt hvem, der havde det hårdeste skud. Nogle af de modige børn var på rodeotyren, for at se om de kunne tæmme den, men  alle blev vidst smidt af den! Halmballerne blev flittigt brugt over hele weekenden til fangelege m.m., og hoppeborgen blev flittigt benyttet af de lidt mindre. Mange gode aktiviteter for børnene, som så ud til at nyde weekenden i fulde drag. Mange forældre og bedsteforældre havde også fundet vejen ned på stadion, og det var også med at skabe en hyggelig stemning hele weekenden.

Alt i alt en rigtig god weekend for vores ungdomsafdeling.

Uden frivillige er det ikke muligt at lave et sådant arrangement, så der skal fra boldklubben lyde en stor tak til alle, der har hjulpet med at få det op at stå. Derudover en tak til Støtteforeningen, sponsorere og ikke mindst til ungdomsudvalget for et kæmpe stykke arbejde.

Se de mange billede fra denne Superweekend


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*


Sjørring Boldklub
Louise Kappel Mobil: 31324529 E-mail: sbk1938@live.dk