Sjørring Boldklub
  • sparthylogony

Kom ud af pomfritten d. 23. april

februar 14, 2013MartinNyhed0

Som et omrejsende “Fodbold, lege – frugtland” ankommer “Kom ud af PomFRITTEN” til Sjørring Boldklub og tager børnene med på en mission sammen med Agent SuperSund for at redde frugter og grøntsager fra udryddelse. Den farlige Grev Mug er på spil. DBUs to instruktører alias Agent SuperSund og Grev Mug, samt 4-6 pædagoger fra den eller de SFO/fritidshjem som er med på dagen, suppleret op med 6-8 hjælpere/trænere/forældre fra klubben sørger alle for, at børnene får nogle sjove timer med fodbold i trygge omgivelser.
Agent SuperSund vil lede børnene igennem missionen, og Grev Mug vil drille dem lidt undervejs, men vil også under afviklingen hjælpe både klubbens hjælpere og de deltagende pædagoger igennem stationerne med gode råd og vejledning om, hvordan man kan forene fodbold og leg.

Glæd jer til en fornøjelig dag på Sjørring Boldklubs anlæg…..

108074 ud af pomfritten
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*


Sjørring Boldklub
Louise Kappel Mobil: 31324529 E-mail: sbk1938@live.dk