Sjørring Boldklub
  • sparthylogony

SBKs nye hjemmebane på nettet!

september 4, 2012MartinForsidehistorie, Nyhed0

Boldklubbens nye hjemmeside er nu klar og vil fremover være det forum, hvor vigtige nyheder og aktiviteter formidles til klubbens mange medlemmer.

Vi har høje forventninger til hjemmesiden, som skal gøre det nemmere for os alle i klubben. Vi har lagt vægt på, at siden bliver brugervenlig og dynamisk. Sidstnævnte ved hjælp af billeder, mulighed for indlæg af bestyrelsen, trænere og øvrige medlemmer/brugere. Nyhedsdelen bliver opgraderet ift. den gamle side, således, at man dagligt kan læse aktuelle nyheder fra fodboldverdenen på siden. Derudover kan man se resultater og stillinger for alle klubbens hold, samt følge med på klubkalenderen, klubbens målsætninger, samt de aktiviteter som sker i klubben.

Kontingentet skal fremover betales halvårligt via hjemmesiden, hvilket i praksis medfører en lettelse i klubbens administration og en fortsat nem måde at betale kontingent på.

Vi håber I vil tage godt imod den nye hjemmeside og bruge den i det daglige. Har I forslag til ændringer af siden, er I meget velkomne til at kontakte os.

Med sportslige hilsner

Bestyrelsen
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*


Sjørring Boldklub
Louise Kappel Mobil: 31324529 E-mail: sbk1938@live.dk